nevenactiviteiten

curriculum

contact

kwetsbaar en toch sterk

exposities

werk van collega's

www.

wieketerpstra.

blogspot.com

Rubiyt in de Der Aa-kerk in Groningen. Op zaterdag 7 augustus 2010 is de derde presentatie van Nieuwe Uitleenschatten 2010 in de Der Aa-kerk in Groningen geopend.

Rubyt in de Der Aa-kerk Groningen (2010), bij de presentatie van de Nieuwe Uitleenschatten: op de voorgrond tent met het lied 'Tentenmaker', op de achtergrond de serie huizen (meer huizen, klik hier)                                
'de solkuil met het laddertje'(2010) onderdeel van de installatie Rubiyt en de serie huizen. Klik hier voor details en afmetingen.                                             sluit venster
  Over Rubiyt in 2008: '...Er zal een landschap van tenten van wilgentakken en papier gebouwd worden. Het publiek zal tussen en in deze ruimtes kunnen rondwalen. De ruimtes worden allemaal anders. De vormen van de tenten zullen zich in een organische kettingreactie verder ontwikkelen en daarbij wordt de menselijke maat gehanteerd. De tenten zullen onderling een logische relatie met elkaar krijgen...' Inmiddels bouw ik tenten van dun betonijzer. (lees hier verder over eerdere Rubiyt tenten..)